Kunstkaai is de secundaire kunstschool waar je echt jezelf kan zijn en uitgedaagd wordt tot persoonlijke en artistieke groei. Je wordt voorbereid op verder studeren of een geschikte job op de arbeidsmarkt. 

Onze school is al langer dan 80 jaar een gevestigde waarde in de Antwerpse Cadixwijk op het Eilandje. Je volgt les in een gloednieuw schoolgebouw uitgerust met de beste ateliers, materialen en apparatuur.

Je ideeën uitdrukken in beelden en woorden, creëren en experimenteren komen dagelijks aan bod. Je ontwikkelt professionele vaardigheden, leert onderwerpen onderzoeken en verdiept je in het artistieke proces. Dit doe je niet alleen! Onze leerkrachten begeleiden je bij je zoektocht en artistieke vorming. Ook je klasgenoten prikkelen je elke dag om zaken anders te bekijken en van elkaar te leren. 

Onze leerkrachten inspireren je en geven je goesting om te leren. De school is gelegen aan het hippe Eilandje op een boogscheut van De Schelde en interessante musea en cultuurhuizen. We trekken er graag op uit met de klas. De vele projecten, werkweken, bezoeken en exposities verruimen je blik. Je proeft van onbekende werelden, ontwikkelt nieuwe inzichten en komt in aanraking met tal van uitdagingen en mogelijkheden.

Kunstkaai secretariaat